Kapcsolat

接触

Kapcsolat

Kérdése van? Töltse ki, az alábbi űrlapot, és 24 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot!

Időpont módosítása, időpont lemondása

Ha az Önnek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a rendelésen, szíveskedjen időben jelezni! Mivel ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/ időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges (kizárólag telefonon) 9 és 17 óra között. Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 17-óráig tudjuk elfogadni. Az időpont módosítása/ lemondása is a visszaigazolással érvényes.

24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás:
Rendelkezésre állási díjat számolunk fel, 24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás esetén melynek mértéke 10 000 Ft. Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha Ön az Önnek fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban jelenik meg. A következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat 10.000,- Ft megfizette.

Megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása:
Ha Ön az előzetesen lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és arra az időpontra elmulasztott megjelenni, akkor rendelkezésre állási díjat számolunk fel, melynek mértéke 10 000 Ft. Következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a korábbi „Rendelkezésre állási díjat” 10.000,- Ft megfizette.

Megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása új páciensek esetében:
Ha Ön az előzetesen lefoglalt időpontját nem mondta le és arra az időpontra elmulasztott megjelenni, akkor nem áll módunkban újabb időpontot biztosítani.